Kérdése van? Hívjon minket! +36301821222

DRAGON V-point speed hd 3db/cs #8/0 15gr

Nincs raktáron
1 490 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek
Dragon Speed HD jig fej sorozathoz használt huzal típus a már jól ismer 3x-an erősített HeavyDUTY ™. Anyaga magas széntartalmú acél. Természetesen minden a Speed HD horog hegyét élezett Ultrapoint ™ technológiával láttak el, amelyre speciális polikerámia alapú BK1 BenchKote bevonat került, így mind kiemelkedően hegyes és éles lett.
Mindegyik horog erejének további növekedése érdekében az anyag, a teljes hajlítási ívén oldalirányban erősen lapított (úgynevezett kovácsolt horog - vagy kalapált horog/hook horog/). A már jól ismert O’Shaugnessy ív pedig csak erősíti ennek a jigfejnek a hatékonyságát és teszi a legerősebbé a piacon elérhető jigfejek között.
Speed HD Jig fej sorozat legfőbb célja, hogy kifogják a legnagyobb ragadozó halakat, mint a szürke harcsát, csukát és süllőket.
A fej alatt a modern SPEED rendszerben jelenleg egy lemez zárja le a csalit, ami száz százalékig megakadályozza a hátracsúszását.
A legnehezebb modellek darabonként akár több mint 100 grammosak, ezeket kifejezetten nagy vízekre és nagy halakhoz tervezték, legyen az a Balti-tenger, Norvég-tenger, Pó folyó,vagy az Ebro!
Nagyon nagy választékban érhetőek el választékban állnak a horgászok rendelkezésére, 5grr-tól egészen 200gr-ig, 7/0-ás horogmérettől egészen 10/0-ig.
Adatok
Gyártó
DRAGON
Méret
#8/0
Súly
15gr
Cikkszám
PDF-540-150-080
Ezt is ajánljuk hozzá