Kérdése van? Hívjon minket! +36301821222

DRAGON invader pro 6cm

DRAGON INVADER PRO 2,5” 6cm 5db/cs
Nincs raktáron
1 190 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek
A 2016-os év során aDRAGON teszthorgászai Európa szerte tesztelték az új csalikat, hideg és meleg vízben egyaránt, horgásztak vele csukára, süllőre, pisztrángra, sügérre és számtalan más halra addig amig meg nem győződtek róla, hogy ez a csali lesz az, amely szinte minden ragadozó megfogására megoldást nyújt az egész szezonban.
ADRAGON INVADER PRO egy forradalmian új megközelítése a plasztik csalinak. ECsapágyasen a csaliban próbálták meg egyesíteni egy féreg testű és egy hal alakú csali legjoCsapágyas tulajdonságait. Ennek eredménye lett ez az  igazán széles körben használható csali, használhatjuk jiggel, cheburaskával, Texas vagy Carolina riggel, de drop shoton is hibátlanul végzi a dolgát. A csali különbözö vezetési sebességek és technikák mellett is optimálisan nagy frekvenciájú rezgéseivel és egyedi különleges mozgásával bármely ragadozó figyelmét magára vonja. Az INVADER egy különleges extra lágy anyagból készül amely nem szakad és nem hasad. Megtartotta tehát aDRAGON eddigi plasztikjaira jellemző strapabíró tulajdonságát, de egy merőben újszerű megközelítésben. 
Az INVADER PRO 5 méretben készül közel 31 féle színben készül, a csomagolás kemény alakformált polykarbonát, hogy ne deformálójanak a plasztikok.Adatok
Gyártó
DRAGON
Név
INVADER PRO
Méret
2,5"
Szín
D-30-101
Méret választó
6cm 2,5”
Szín választó
D-30-101
Cikkszám
CHE-IV25D-30-101
Ezt is ajánljuk hozzá