Kérdése van? Hívjon minket! +36301821222

DRAGON bandit pro 10cm
DRAGON bandit pro 10cm
1 590 Ft

DRAGON bandit pro 10cm

DRAGON BANDIT PRO 4" 10cm 3db/csomag
NINCS KÉSZLETEN / Rendelhető
1 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek
Az új Dragon Bandit Pro csali bevezetését rendkívül sok teszt előzte meg!
Bandit és a  Bandit PRO sorozatot különösen ajánljuk mindazoknak, akik csak most kezdik a peregtő horgászatot, hiszen a csalik a puha szilikon anyagnak köszönhetően,munka közben megbocsát rengeteg hibát, anélkül, hogy csökkene a gumihal hatékonysága.
A csali tervezésében a két legfontosabb szempont az volt, hogy a gumihal kimagaslóan hatékony és az átlagnál rugalmasabb legyen. 
A "PRO" elnevezés magasabb minőségű anyaghasználatra, valamint más színpalettára utal a Bandit családon belül! 
A kisebb modellek (2,5”és 3”) elsődleges célja  a csuka figyelemének felkeltésére irányult. Ám gyorsan kiderült, hogy jellemzően a sügér horgászatában jeleskedik.
A kisebb Banditokat a nehezebb fejekkel használjuk. 
A két legnagyobb csali (4”és 5”) keményebb anyagból készül, melynek feltűnően kihívó a farokmunkája.
A tesztek eredményeit az oldalirányú erős veretés hozta meg, mivel leginkább ezzel a munkával  hívta fel  magára a figyelmet. 5-10 grammos fejjel a Bandit csukagyilkos volt! A horgászott vízmélység átlaga (2-5 méter). 
A hajókról és mély tavakban, az agresszívan vezetett motorolaj színű Bandit, messze megelőzte az összes gumihalat. A ragadozóhalak lelkesen ették, holott még nem láttak mesterséges csalit! 
Vezessük lassan, kisebb tempó módosításokkal vagy engedjük le és rövid függőleges húzásokkal keressük a ragadozót, hasonlóan az agresszíven vezetett WOBBLEREKes módszerekhez. /Dragon/ 

Adatok
Gyártó
DRAGON
Név
BANDIT PRO
Méret
4"
Szín
D-01-910
Méret választó
10cm 4”
Szín választó
D-01-910
Cikkszám
CHE-BD40D-01-910
Ezt is ajánljuk hozzá