Kérdése van? Hívjon minket! +36301821222

DRAGON belly fish pro 8,5cm
DRAGON belly fish pro 8,5cm
2.75

DRAGON belly fish pro 8,5cm

DRAGON BELLY FISH PRO 3,5” 8,5cm 3db/cs
In stock
2.75
Bonus point : 0.14 €
Központi Raktár
26 db
Szállítási idő 1-2 nap
Details
A Belly Fish Pro egy teljesen új csali a Dragon kínálatában, egy nagyon jellegzetes, hosszúkás és nagyon keskeny testtel. Célja elsősorban a sügér és süllő horgászata.
A Belly Fish Pro hasonlóan a Dragon három másik Pro-soroztához hasonlóan egy új technológiájú ún. szilikon-gélből készült, ezért soha nem látott, nagyon jellegzetes, finom munkara képes. Emellett végtelen sok szikrázó, izgalmas színben érhető el. 
Belly Fish Pro a vízben, úgy működik, mint egy kishal, megtévesztésig hasonló a megjelenése. Egy továCsapágyasi, nagyon fontos jellemzője, a Belly Fish Pro kiváló vezető is. Vonzó a mozgása ragadozók számára a  vezetés közben a vízben. 
Belly Fish Pro testének alakja hengeres, és a farkrész hosszúkás és intenzív, tekergő mozgást végez, nagyon energikus rezgés kelt. Ehhez hozzátesszük a használt anyagok fenntarthatóságára vonatkozó kritikai megállapításokat, azt nyugodtan mondhatjuk, hogy a Belly Fish Pro szinte tökéletes csali.
A test és a farokúszó együttesen kifejtett munkája jelentősen megnöveli az átviteli erőt. Az összhatás nagyon határozott hidroakusztikai hullámot hoz létre  és a tiszta vízfelszínen is látványosan megnöveli a vizuális ingereket! 
A legkiseCsapágyas 5 cm, 6 cm kősüllő, sügér, süllő,  kiseCsapágyas, 7,5 cm és 8,5 cm-es változatait elsősorban  süllőhöz és a sügérhez ajánljuk! 
A nagyoCsapágyas méretű 10 cm Belly Fish Pro műcsalik, pedig a nagytestű csukákhoz,  süllőkhöz javasolt műcsalik! 


Info
Gyártó
DRAGON
Név
BELLY FISH PRO
Méret
3,5"
Szín
D-20-309
Méret választó
8,5cm 3,5”
Szín választó
D-20-309
Article No.
CHE-BF35D-20-309
Additional products