TOP termékek

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

DRAGON NANOCLEAR 8 135m 0,06mm 8 szálas f. zs. FEHÉR

DRAGON  NANOCLEAR 8 135m 0,06mm  8 szálas f. zs. FEHÉR

DRAGON NANOCLEAR 8 135m 0,06mm 8 szálas f. zs. FEHÉR

Színe: Fehér Átmérő: 0,06mm Szakító: 5,4kg Kiszerelés: 135m MADE IN JAPAN
Bővebben
Rendelhető
21 999 Ft

Részletek

NanoCLEAR 8  is a japán Toray vállalt  második generációs terméke. Ez a horgászzsinór magában hordozza a saját osztályára jellemző legelőnyösebb tulajdonságokat. 
Dragon NanoCLEAR 8 nagyszerű utódja aDRAGON C-Thru zsinórjának. Mint elődje a NanoCLEAR 8 is legújabb gyártási eljárással készült, a nanotechnológiai folyamat eredménye, festését is ebben a fázisban kapta.  
A színező eljárás egyedülálló vizuális tulajdonságokat kínál. A festék kristályok irányított elrendezése következtében, a szálon a fény megtörik, és majdnem teljesen eloszlik. Például, 1 méteres mélységben a NanoCLEAR 8 zsinór láthatósága több mint 80% alá, 3 métertől majdnem 95% alá esik. Azonban víz felett kiválóan látható. 
Az optikai jellemzőit összesítve horgászok számára jól látható, a halak számára láthatatlan. 
A Dragon NanoCLEAR 8 is a japán Toray vállalat által gyártott legújabb, már második generáiós kiemelkedő szuper vékony HPPE mikroszálakból feépülő fonott zsinór. 
NanoCLEAR 8 kör keresztmetszetű, kiváló statikus és dinamikus erőt képvisel. 
Nyúlásmentes, ezért teljesen szabad csalivezetést tesz lehetővé. Alacsony memória és vízfelszívási képesség hiánya jellemzi. 
Mindezek a tulajdonságok ideálissá teszik az érzékeny horgászmódszerek használatához, mint pl. a drop shot, swimbait horgászat (rejtett horgos módszerek) vagy más érzékeny pergetéshez. 
A vastagabb átmérőjű NanoCLEAR 8-t a nagy, a keményebb, a rángató stílusú édesvízi vagy tengeri tőkehal horgászathoz ajánlott. A fonott zsinór 135m-es tekercsben, légmentesen záródó védőcsomagolásban kerül forgalomba.

Adatok

Márka
DRAGON
Méret
0,06mm
Tulajdonság
FONOTT
Hossz
135m
Szín
FEHÉR
Cikkszám
PDF-40-04-306