TOP termékek

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

DRAGON HM8X Forte 135m 0,10mm 8 szálas f. zs. SZÜRKE

DRAGON HM8X Forte 135m 0,10mm  8 szálas f. zs. SZÜRKE

DRAGON HM8X Forte 135m 0,10mm 8 szálas f. zs. SZÜRKE

Színe: Szürke Átmérő: 0,10mm Szakító: 9,0kg Kiszerelés: 135m MADE IN JAPAN
Bővebben
Rendelhető
9 790 Ft

Részletek

A Dragon HM8x Forte a japán Toray vállalat által gyártott legújabb, már második generációs kiemelkedő szuper vékony HPPE mikroszálakból feépülő fonott zsinórja. 
A zsinór felszínét különleges amilan HPPE szabadalmazott ún. AMILAN® nylon gyantával polimerizációs folyamatnak  vetették alá.

Elődjéhez, a HM8x zsinórhoz képest az új HM8x Forte sokkal erősebb, és ellenállóbb a kedvezőtlen külső tényezőkkel, mechanikai sérülésekkel szemben. Az új eljárás jelentősen késlelteti a zsinór öregedési folyamatát, így lehetővé téve a hosszabb és problémamentes használatot. Az alakmemória teljes hiánya és a rugalmassága lehetővé teszi a korábban elérhetetlenül hosszú és pontos dobásokat.

Teljesen kopásálló, és a megfelelően csomózott ponton ereje szinte azonos marad a zsinór erejével. Az új HM8x Forte teljes hosszában kör keresztmetszetű, és a színét kivételesen hosszú ideig megőrzi, valamint tapintása sima és egységes ezáltal még könnyebbé téve az egyenletes dobást. Speciális felületkezelés megelőzi a gubancolódást még nagyobb szélben is. 

HM8X Forte két színben érhető el, szürke és narancssárga fluo színben, 135 m-es kiszerelésben. 
A Dragon cég volt az első európai cég, amely megkapta a jogot, hogy forgalmazza a japán Toray cég által kifejlesztett technológiával ellátott fonott zsinórokat. 

Adatok

Márka
DRAGON
Méret
0,10mm
Tulajdonság
FONOTT
Hossz
135m
Szín
SZÜRKE
Cikkszám
PDF-40-01-010