GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv

GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv
GRAMIN ECHOMAP Ultra 102sv jeladó nélkül
716 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Magyar nyelvű menürendszerrel és prémium szonár funkciókkal
25,4 cm képátlójú, érintőkijelzős készülék, mely gombokkal is kezelhető
Tartozék jeladó, mely hagyományos CHIRP, Ultra High-Definition ClearVü és SideVü letapogatásra is képes
Beépített támogatás a teljes Panoptix™ termékvonalra és a Panoptix LiveScope™ pásztázószonárra, valamint a Panoptix LiveScope LVS12 jeladóra
Szonárkép, útpontok, útvonalak megosztása más ECHOMAP Ultra 10” és 12” készülékekkel, valamint az ECHOMAP Plus 7” és 9” eszközökkel
Beépített Quickdraw Contours funkció, mely saját mélységvonalas horgásztérképet készít akár 30 centis pontossággal
Beépített Wi-Fi® kapcsolódás az ingyenes ActiveCaptain® alkalmazással
NMEA 2000® kapcsolódás, mely támogatja az irányjeladókat, autopilotot, digitális kapcsolókat, FUSION-Link™ audiorendszert és számos egyebet
ECHOMAP Ultra Series
Az ECHOMAP Ultra 102sv kombó a fényes, napfénynél is olvasható, 25,4 cm képátlójú, gombokkal kiegészített érintőkijelzőjével minden eszközt biztosít a siekeres horgászathoz. Tartalmazza a hagyományos CHIRP, Ultra High-Definition ClearVü és SideVü pásztázószonár funkciókat is ötvöző GT54UHD-TM jeladót és támogatja a legújabb BlueChart g3 és BlueChart g3 Vision térképeket, melyek már Navionics® adatokat is tartalmaznak.

Panoptix szonár támogatás
Az ECHOMAP Ultra 102sv képes együttműködni az opcionális Panoptix LiveScope LVS12 szonárral (nincs szükség plusz blackbox adapterre), valamint kezeli a teljes Panoptix, mindent látó jeladókat is. Ezen felül használható a Panoptix LiveScope rendszerrel is.

Our Premium Sonar Support
Ossza meg a szonár, útpont és útvonal adatait
Több, mint egy készüléke van? Megoszthatja adatait az ECHOMAP Ultra 10" és 12", valamint az ECHOMAP Plus 7" és 9"-os készülékekkel.

Quickdraw Contours, saját térképek
Azonnal elkészítheti akár 30 cm pontosságú, mélységvonalas horgásztérképeit. Ezek megmaradnak a készükékén, vagy akár meg is oszthatja őket a Quickdraw közösségben a Garmin Connect™ felületen, az online közösségi rendszerünkben.

Our Premium Sonar Support
Használja a legjobb vízi térképeket
Bővítse a gyári alaptérképet részletes, prémium BlueChart g3 térképekkel vagy a BlueChart g3 Vision adatokkal, melyek tartalmazzák a Navionics adatbázisának részeit, és az Auto Guidance¹ útvonaltervezési technológiát is. Ez figyelembe veszi a megadott mélység- és magasságadatokat és annak megfelelően ajánl útvonalat.

Our Premium Sonar Support
Nagyszerű hajós mobilalkalmazás
Beépített Wi-Fi kapcsolattal használhatja az ActiveCaptain alkalmazást, mellyel bárhonnan kezelheti hajós élményeit. Egyszerűen társítsa telefonjával vagy tabletjével, így térképeket, adatokat, útvonalakat oszthat meg a hajós közösséggel. Legyen bárhol, könnyen vásárolhat új térképeket vagy tölthet le mások által felmért Garmin Quickdraw™ Contours adatokat. Maradjon kapcsolódva az okostelefonos értesítéseknek köszönhetően², melyek közvetlenül a kijelzőn jelennek meg. Akár horgászat előtt is megtervezheti az útvonalát, majd az alkalmazás felszinkronizálja azt chartplotterére. Mindezen túl értesítést kaphat az esetleges szoftverfrissítésekről és eldöntheti, telepíti-e azokat.

Our Premium Sonar Support
Vigye magával az ECHOMAP Ultra készülékét
Ha a víztől távol van, biztonságban tudhatja az ECHOMAP Ultra készülékét. Nem kell kábelekkel bajlódni, egy egyszerű mozdulattal kibillentheti a tartójából és elviheti magával.

Adatok
Márka
GARMIN
Cikkszám
gar-010-02111-00
Webáruház készítés