DRAGON ULTRA 8X NanoBRAID 135m 0,25mm 8 szálas f. zs. FLUO ZÖLD

Raktárkészlet: VAN
DRAGON ULTRA 8X NanoBRAID 135m 0,25mm  8 szálas f. zs. FLUO ZÖLD
Színe: Fluo Zöld Átmérő: 0,25mm Szakító: 29,90kg Kiszerelés: 135m MADE IN JAPAN
10 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Ultra 8X Nano Dragon egyik legújabb fonott zsinórja, amelyet a horgász zsinórokban világvezető japán cég a Momoi állított elő! Ultra8x Nano is legújabb gyártási eljárással készült, a nanotechnológiai folyamat eredménye, festését is ebben a fázisban kapta, egy ún. polarizált festékkel, melytől a színe tartósabb és jobban ellenáll a felületi kopásnak. Szuper vékony HPPE mikroszálakból feépülő fonott zsinórt, kiváló teljesítmény jellemzi.
 
A zsinór teljes hosszában, 100%-ban nagyon sűrű szővésű, ennek köszönhetően nem szívja magába a vízet. Teljesen egyenletesen terül ela dobon, függetlenül a használt eszköz típusától, nem hajlamos az elakadásra, legyen bármilyen nagy is a terhelés.
Az alakmemória teljes hiánya és a rugalmassága lehetővé teszi a korábban elérhetetlenül hosszú és pontos dobásokat. Felülete egyenletes és sima, így nem károsítja a gyűrűket. A speciális felületkezelés megelőzi a gubancolódást még nagyobb szélben is.  
A Ultra 8X Nano fonott zsinór 135 m-es tekercsben, légmentesen záródó védőcsomagolásban kerül forgalomba. Két színből választhatunk: szürke és zöld flou.
Az alábbi táblázatban ellenőrizhetik a cikkszámhoz tartozó paramétereket.
Adatok
Márka
DRAGON
Méret
0,25mm
Tulajdonság
FONOTT
Hossz
135m
Szín
FLUO ZÖLD
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
PDF-40-02-425
Webáruház készítés